Logo


Bernaerts Stuurhuizen is al meer dan dertig jaar een vertrouwd adres voor herstellingen en vernieuwingen aan binnenvaartschepen.

 

Verlofperiode

Wij zijn gesloten vanaf maandag 25 december 2023 tot en met vrijdag 5 januari 2024

LEVERTERMIJN+/- 5 maand

STUURHUIZEN IN ALUMINIUM OF PVC OP MAAT

Bernaerts Stuurhuizen in Antwerpen is uw partner voor de bouw en plaatsing van aluminium en pvc stuurhuizen. De stuurhuizen worden op maat gemaakt, volgens uw noden en wensen. U heeft daarbij de keuze tussen aluminium en pvc. Beide materialen hebben hun voordelen. We geven u daar graag advies over.

Aluminium en pvc

De mogelijkheden voor de aluminium en pvc stuurhuizen van Bernaerts Stuurhuizen zijn zeer uitgebreid. We ontwerpen het stuurhuis volledig naar uw wensen en noden. De stuurhuizen kunnen zowel recht als in fa├žet en/of T-vorm worden gemaakt. Alle stuurhuizen zijn voorzien van Stadip-gelaagde veiligheidsbeglazing.

Isolatie

De aluminium stuurhuizen worden gemaakt met Reynaers thermisch onderbroke n profielen. Daardoor kunnen we een uitstekende kwaliteit garanderen, zowel op het vlak van afwerking als van isolatie.  

Voor de pvc stuurhuizen gebruiken we profielen van Deceuninck. Met deze profielen van zeer hoge kwaliteit kunnen we ook voor de pvc stuurhuizen garant staan voor een oerdegelijk en kwalitatief eindresultaat.

Contact

U bent op zoek naar een stuurhuis op maat in aluminium of PVC? Bernaerts BV in Antwerpen is uw ervaren partner. 

Contacteer ons voor meer informatie of een offerte. 

U kunt bij Bernaerts Stuurhuizen terecht voor