Logo


Bernaerts Stuurhuizen is al meer dan dertig jaar een vertrouwd adres voor herstellingen en vernieuwingen aan binnenvaartschepen.

 

Verlofperiode

Wij zijn gesloten vanaf maandag 25 december 2023 tot en met vrijdag 5 januari 2024

Page : OVER ONS

Share

BERNAERTS Stuurhuizen ANTWERPEN

Bernaerts Stuurhuizen in Antwerpen is al meer dan dertig jaar een vertrouwd adres voor herstellingen en vernieuwingen aan binnenvaartschepen. 

Naast de scheepsherstellingen hebben wij ons in de loop der jaren ook gespecialiseerd in de bouw en plaatsing van aluminium en pvc stuurhuizen.


Van stuurhuizen tot eigen overzaksysteem

De eerste stappen

In 1985 richtte Rudy Bernaerts zijn eenmanszaak op en plaatste hij zijn allereerste pvc stuurhuis. Al snel groeide het bedrijf uit tot Bernaerts Scheepsherstellingen bvba, dat sinds 1987 een vertrouwd adres is voor herstellingen en vernieuwingen aan binnenvaartschepen. 

Innovatie en eigen overzaksysteem

De continue groei en ervaring leidde in 2008 tot de ontwikkeling van een eigen overzaksysteem. Dit hydraulisch systeem is een combinatie van degelijke en ingenieuze technieken.

Bovenbouwen in pvc en aluminium

In de loop der jaren hebben wij ons als enige in BelgiĆ« gespecialiseerd in het construeren en plaatsen van pvc stuurhuis bovenbouwen. Daarna hebben wij ons gamma uitgebreid en zijn we ook beginnen aluminium stuurhuis bovenbouwen construeren en plaatsen.