Logo


Bernaerts Stuurhuizen is al meer dan dertig jaar een vertrouwd adres voor herstellingen en vernieuwingen aan binnenvaartschepen.

 

Verlofperiode

Wij zijn gesloten vanaf maandag 25 december 2023 tot en met vrijdag 5 januari 2024

Page : OVER ONS

Share

BERNAERTS Stuurhuizen ANTWERPEN

Bernaerts Stuurhuizen in Antwerpen is al meer dan dertig jaar een vertrouwd adres voor herstellingen en vernieuwingen aan binnenvaartschepen. Van stuurhuizen tot eigen overzaksysteem

De eerste stappen

In 1985 richtte Rudy Bernaerts zijn eenmanszaak op en plaatste hij zijn allereerste pvc stuurhuis. Al snel groeide het bedrijf uit tot Bernaerts Scheepsherstellingen bvba, dat sinds 1987 een vertrouwd adres is voor herstellingen en vernieuwingen aan binnenvaartschepen. 

Innovatie en eigen overzaksysteem

De continue groei en ervaring leidde in 2008 tot de ontwikkeling van een eigen overzaksysteem. Dit hydraulisch systeem is een combinatie van degelijke en ingenieuze technieken.

Bovenbouwen in pvc en aluminium

In de loop der jaren hebben wij ons als enige in België gespecialiseerd in het construeren en plaatsen van pvc stuurhuis bovenbouwen. Daarna hebben wij ons gamma uitgebreid en zijn we ook beginnen aluminium stuurhuis bovenbouwen construeren en plaatsen. 

Aluminium scheepsdeuren en  OMRU scheepsramen

Ook het plaatsen van ramen en deuren aan boord behoort tot onze werkzaamheden. We hebben reeds jaren een fijne samenwerking met Omru scheepsramen, waarvoor wij officiële dealer zijn voor Belgie en Frankrijk.