Logo


Bernaerts Stuurhuizen is al meer dan dertig jaar een vertrouwd adres voor herstellingen en vernieuwingen aan binnenvaartschepen.

 

Verlofperiode

Wij zijn gesloten vanaf maandag 25 december 2023 tot en met vrijdag 5 januari 2024

Share

OP MAAT GEMAAKTE RAMEN EN DEUREN

Bij Bernaerts Stuurhuizen is er een groot enthousiasme voor op maat gemaakte scheepsdeuren en scheepsramen in België. Hiervoor gebruiken we profielen van Reynaers voor aluminium en Deceuninck voor pvc ramen en deuren.

Eigen productie op maat

Bernaerts Stuurhuizen in Antwerpen maakt alle ramen en deuren op maat in de eigen werkplaats. Door de combinatie van degelijke materialen en een uitgebreide ervaring en knowhow kunt u zeker zijn van een perfect afgewerkt resultaat.

Veiligheidsbeglazing

Standaard zijn de deuren voorzien van een gezandstraalde veiligheidsbeglazing met een design naar keuze.

De ramen kunnen zowel vast, opensteek al openklap worden gemaakt.  Deze zijn uiteraard voorzien van Stadip-gelaagde veiligheidsbeglazing.  De PVC profielen (Deceuninck) en aluminium profielen (Reynaers) lenen zich er echter niet toe om ronde hoeken te maken.

OMRU Scheepsramen

Mocht u toch ronde hoeken willen, dan schakelen we onze partner Omru Scheepsramen (www.omruscheepsramen.com) in. Dit jong en dynamisch bedrijf maakt zijn kwalitatieve en mooi afgewerkte ramen volledig zelf in hun eigen werkplaats. Op die manier kunnen wij op een kwalitatieve manier voldoen aan al uw wensen.

Uw wensen en noden

Uiteraard staat Bernaerts Stuurhuizen open voor nieuwe ideeën en wensen van de klanten. We maken de ramen en deuren immers volledig op uw maat en houden daarbij rekening met al uw wensen en noden. Aarzel dus niet om ons uw idee voor te leggen.

Contact

Op maat gemaakte ramen en deuren nodig voor uw schip?  Voor vierkante, rechthoekige en ramen met afgeronde hoeken is Bernaerts Stuurhuizen uw vakman. Contacteer ons voor meer info of een offerte.

 

U kunt bij Bernaerts Stuurhuizen terecht voor 

In beeld