Op maat gemaakte ramen en deuren

Bij Bernaerts Scheepsherstellingen is er een groot enthousiasme voor op maat gemaakte scheepsdeuren en scheepsramen in België.  Hiervoor wordt beroep gedaan op profielen van Reynaers voor aluminium en Deceuninck profielen voor PVC ramen en deuren.

Eigen werkplaats

Alle ramen en deuren worden op maat gemaakt in de werkplaats. Standaard zijn de deuren voorzien van een gezandstraalde veiligheidsbeglazing met een design naar keuze. Uiteraard staat Bernaerts Scheepsherstellingen open voor nieuwe ideeën en wensen van de klanten.

Veiligheidsbeglazing

De ramen kunnen zowel vast, opensteek al openklap worden gemaakt.  Deze zijn uiteraard voorzien van Stadip-gelaagde veiligheidsbeglazing.  De PVC profielen (Deceuninck) en aluminium profielen (Reynaers) lenen zich er echter niet toe om ronde hoeken te maken.

Ronde ramen

Indien ronde hoeken toch gewenst zijn, wordt er een samenwerking aangegaan met Omru Scheepsramen ( www.omruscheepsramen.com). Dit jong en zeer dynamisch bedrijf costrueert haar ramen volledig zelf in een eigen werkplaats.

Contact

Op maat gemaakte ramen en deuren nodig voor uw schip?  Voor vierkante, rechthoekige en ramen met afgeronde hoeken is Bernaerts Scheepsherstellingen uw vakman.