stuurhuizen in Aluminium of PVC op maat

In de loop der jaren heeft Bernaerts Scheepsherstellingen zich gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van aluminium en pvc stuurhuizen in België. Dit gebeurt volledig op maat volgens uw noden en wensen. Beide materialen hebben tal van voordelen.

Aluminium/PVC

U mag de aluminium en PVC-stuurhuizen van Bernaerts Scheepsherstellingen in de meest uitgebreide zin van het woord verwachten. Deze worden volledig ontworpen naar uw wensen. De stuurhuizen kunnen zowel recht als in façet en/of T-vorm worden gemaakt. Alle stuurhuizen zijn voorzien van Stadip-gelaagde veiligheidsbeglazing.

Isolatie

De aluminium stuurhuizen worden vervaardigd uit profielen van Reynaers en zijn van een zeer goede kwaliteit, zowel wat afwerking als isolatie betreft. De PVC stuurhuizen worden gefabriceerd uit profielen van Deceuninck die eveneens garant staan voor een profiel van zeer hoge kwaliteit.

Contact

Een stuurhuis op maat in aluminium of PVC nodig? In België is Bernaerts Scheepsherstellingen uw ervaren partner sinds 1983. Vraag naar een offerte.